Ook iPhone 6 hoesjes perfect om onderscheid te maken

Het nadeel van iets dat in de mode geraakt is, is dat massaal iedereen het wil hebben. Was jij één van de eerste mensen met een iPhone 6 en had iedereen interesse in hoe dat toestel er nou precies uit was komen te zien, dan is de kans groot dat je nu één van de mensen in jouw omgeving bent die zo’n mobiel heeft. Het succes van de iPhone heeft ervoor gezorgd dat het niet langer speciaal is, iedereen heeft het en iedereen kent het. Dat kan een nadeel zijn, maar alleen wanneer je nog niet naar iPhone 6 hoesjes gekeken hebt. Dankzij de verschillende hoesjes en de vele mogelijkheden is het gemakkelijk om te beginnen met jouw iPhone uniek te maken. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren!

Uniek iPhone hoesje

Zo kun je jouw eigen ringtones en meldingen aanpassen door nieuwe tunes te downloaden op je iPhone 6. Zo weet niemand dat het een iPhone is wanneer er een melding binnenkomt, maar natuurlijk is er nog een voordeel. Wanneer je een uniek geluid op je iPhone gezet hebt, weet je precies wanneer het jouw telefoon is die geluid maakt. Het maakt niet eens meer uit hoeveel mensen er om je heen staan, want de kans dat iemand exact hetzelfde geluid ingesteld heeft na het downloaden, die kans is bijzonder klein. Heb je een eigen startscherm opgezet, je eigen geluiden er op gezet en heb je ook nog eens het meest unieke iPhone hoesje dat op de markt te vinden is, dan hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Het is natuurlijk wel een bepaald risico. Op die manier ben jij de trendsetter en heb je maar zo de kans dat straks alle andere mensen hetzelfde gaan doen!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>